Wil jij ook meewerken aan onze technische hoogstandjes?

Bouwen is vakmanschap, we zoeken ervaren bouwers & leerlingen

Om een 40/45 steilkipper te laten rijden, zijn bouwers met vakkennis en inzicht nodig. En het moet natuurlijk ook een beetje gezellig zijn. Klik op deze tekst voor meer informatie en je komt terecht bij een filmpje waarin we een impressie geven van het bedrijf en meer informatie over de functies.

We zoeken mensen die het meesterschap in hun vak hebben bereikt, en in staat zijn om mee te denken over de beste oplossingen voor een technisch knelpunt. Heb je het meesterschap in je vakkennis bereikt en wil je een volgende stap in je carrière maken? Wij praten graag met je over een functie van allround constructiebewerker. We waarderen eigen inbreng, initiatief en creativiteit. De werkzaamheden zijn afwisselend met een bijpassend salaris.

En als je de ervaring nog niet hebt maar je de uitdaging van onze technische klussen onder de knie wilt krijgen, komen we ook graag met je in contact. Je krijgt intern een opleiding om je klaar te stomen als professioneel monteur. Bovendien helpen we je bij een tegemoetkoming in studiekosten voor lascursussen of het halen van je heftruckbewijs en/of groot rijbewijs.

Als je mee wilt bouwen aan onze projecten, stuur dan een mail met je cv naar Secretariaat@van-zandwijk.nl ten name van de heer Marcel van Zandwijk.