Vernieuwde website & de laatste innovaties

De vorige website was alweer een aantal jaar oud en nodig aan renovatie toe. Ontwikkelingen gaan snel. Dat zien we duidelijk terug op deze vernieuwde website waarop veel nieuwe producten zijn geplaatst. Het laat zien dat dagelijkse kleine veranderingen bij elkaar een flinke stap vooruit betekenen.

Combineer de voordelen van onze systemen
Vooral de combinatie van mogelijkheden valt op. Moest er enkele jaren geleden gekozen worden tussen een ISO systeem of een verticaal steilkipper, tegenwoordig zijn we in staat al deze functies in één systeem te combineren. Kijk maar eens naar de informatie over de 40-45ft’ steilkipper/ISO die regelmatig te zien is op deze site.

Nog meer oog hebben we gekregen voor veiligheid. We hebben een (recent vernieuwde) TUV goedgekeurde valbeveiliging en nog meer gebruiks vriendelijkheid en gebruikersgemak geïntroduceerd.

We blijven meedenken….

Elke vraag waarmee we benaderd worden, zien we als een nieuwe uitdaging de technische mogelijkheden nog verder op te stuwen. Niet voor niets zijn onze systemen weer lichter geworden zonder aan stabiliteit in te boeten.

We hebben bovendien prachtige projecten gerealiseerd binnen de chemische industrie, maar ook binnen de medische industrie. Het zijn misschien niet de sectoren waar het voordehand ligt om met onze systemen te werken, maar onze creativiteit en slagkracht blijkt zeer goed te werken in projecten waarin verticale opslag of kantelen gewenst is.

Duurzaamheid

De ontwikkelingen op onze Planeet Aarde vragen ook onze aandacht. We hebben inmiddels veel energie gestoken in het elektrificeren van onze systemen. Diverse voertuigen zijn hiermee uitgerust en werken naar tevredenheid. Wij zien voor de toekomst nog hele mooie ontwikkelingen voor ons.