Impressie

Van Zandwijk Transportmaterieel staat voor technische innovatie in hydraulische los- en laadsystemen bedoeld voor transport en logistiek in diverse branches.  De lijnen zijn kort, de oplossingen praktisch en behapbaar binnen kaders van wettelijke eisen, krachtberekeningen en simulaties. In die zoektocht blijft gebruikersgemak voorop staan. We zijn innovators, maar met de voeten in de klei.

We zoeken ervaren bouwers & leerlingen

Constructiewerk is vakmanschap. Zoek jij een baan in de constructie inclusief uitdaging? Dan nodigen we je graag uit met ons te komen praten.

Om een 40/45 steilkipper te laten rijden, zijn bouwers met vakkennis en inzicht nodig. We zoeken mensen die het meesterschap in hun vak hebben bereikt, en in staat zijn om dagelijks mee te denken over de beste oplossingen. Heb je het meesterschap in je vakkennis bereikt en wil je een volgende stap in je carrière maken? Wij praten graag met je over een functie van allround constructiebewerker.

En als je de ervaring nog niet hebt maar je de uitdaging van onze technische klussen onder de knie wilt krijgen, komen we ook graag met je in contact. Je krijgt intern een opleiding om je klaar te stomen voor het meesterschap in dit vakgebied.

Als je mee wilt bouwen aan onze projecten, stuur dan een mail met je cv naar Secretariaat@van-zandwijk.nl ten name van de heer Marcel van Zandwijk.

Neem contact op